Zo was jij je haar het beste


Mooie, gezonde haren vragen een goede verzorging. Wij kennen als geen ander uw haartype, hierdoor kunt u de geschikte shampoo kopen voor uw haar. Voeg daarbij onze tips en uw haar wordt uitstekend verzorgt en u kunt het zo vaak wassen als u wilt.

Onze tips

Tip 1:

Was uw haar niet met te heet water, daar droogt het haar, maar vooral de haarpunten, van uit.

Tip 2:

Maak het haar eerst door en door nat voor u de shampoo erover verdeelt. De shampoos van Kerastase zijn heel geconcentreerd, dus zuinig in gebruik. Bovendien maakt teveel shampoo het haar niet schoner.

Tip 3:

Wrijf de shampoo een beetje schuimend tussen uw handen, zodat deze makkelijker te verdelen is.

Tip 4:

Breng de shampoo aan rondom uw hoofd en masseer de hoofdhuid zachtjes. Het haar rond uw gezicht en in uw nek is vaak het meest aan een wasbeurt toe, dus was deze plaatsen goed.

Tip 5:

Hebt u lang haar? Vouw het dan niet dubbel tegen uw achterhoofd om ook eens stevig over de punten te wrijven! De haarpunten zijn vaak poreus en niet bestand tegen deze hardhandige aanpak.

Tip 6:

Het uitspoelen duurt - als het goed is - langer dan het wassen zelf. Gebruik veel lauw water bij het spoelen. Als er shampoo resten in het haar achterblijven, is het zwaarder en dus lastiger in model te brengen. Bovendien wordt het dan sneller vuil omdat stofdeeltjes makkelijker in het haar blijven kleven.

Tip 7:

Was het haar als het even kan twee keer.De eerste keer heeft een reinigende functie en de tweede keer heeft een verzorgende functie. Als het haar niet schoon is , stoot het vuil en de gel-en lakresten de verzorgende bestanddelen in de shampoo af.Het haar is negatief geladen en vuil en lak e.d. zijn positief geladen, waardoor het aan het haar blijft zitten .Voeding is ook positief geladen, dus als het haar schoon is hecht de voeding zich beter aan het haar.

Handig om weten:

De shampoos van Kérastase kunt u probleemloos elke dag gebruiken: ze zijn zacht en halen alleen het vuil en overtollige vet weg, maar laten de natuurlijke olien in het haar intact.

#wassen #haar #tips #gezond #haartype

82 keer bekeken

BLOG BERICHTEN

February 4, 2019

January 1, 2019

Please reload

OPENINGSTIJDEN

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 21:00

09:00 - 21:00

08:00 - 14:30

Gesloten

REMAIKO'S HAIRCOMPANY

Dam 7

2871 CS Schoonhoven

Tel: 0182 386636

Email: remaiko@hetnet.nl